Nordicbet bonus regler

img

Samma regel Tillämplig förakt, att endast hälften af ​​vinsten bestående insats af spelare, medan den andra halvan krediteras dennes konto. Val av ett kort, om samvetet är högre änden dealerns kort, fördubblar gor spelaren konvojer vinst, deraf namnet Double It”.

Val av ett kort, om samvetet är kompetent på dealerns kort, givare uafgjort, och spelaren kan Vælg Tage vinna eller dubbelklicka på stegen. Bland de fyra korta Vælg en spelare.Dragkrok af ett kort, om samvetet är lägre änden dealerns kort, Gor att spelaren förlorar konvojer vinst. I Jacks or Better, som börjar med den dubbla runda, återförsäljaren trækker locket öppet en kort och kodare spelare fyra nedåtvända kort.

Om en kombination af donationskort inte vinner, då spelet overstået, och spelaren kan starta Jacks or Better spel stege. För att byta ut kortet, skulle den spelaren har inte det i handen kan man klickat på Deal”-knappen. Val av kort som en spelare vill hålla can Gores genom att klicka på Hold”-knappen, det finns Placere under det önskade kortet, eller genom att klicka på själva kortet.

Val av siffror mønter, som spelaren vill satsa Gore genom att klicka på Bet One” eller Bet Max”. Genom att klicka på plus (+) eller minus (-) tecken på Jacks or Better spelare Vælg samvete af de Monts, som han skulle vilja satsa i varje runda af spel. I Jacks or Better, är spelaren också tillåtet att välja önskad kort, han vill behålla, och utmärker sig af med andra, men udskiftning af kort kan bara vätska en gång i hela spelet.

Top